IKT Grenland

IKT Grenland / BloggDag Gulliksen i Prosjekt Helseinnovasjon Telemark har utarbeidet en veldig god regional oversikt over aktuelle virkemidler og kilder til kapital for næringslivet, last ned her.

  Bedrifter som utvikler produkter og løsninger har ofte behov for å teste ut produktene på aktuelle brukergrupper i en tidlig fase. Skien kommune gir nå bedrifter mulighet til en slik uttesting i ulike avdelinger i kommunen. En testperiode vil kunne gi produsenter nyttige tilbakemeldinger som kan være med å forbedre produktet eller løsningen.
     

- Vi ønsker nytenkning for å løse dagens - og morgendagens utfordringer på en smartere og bedre måte. Våre medarbeideres kompetanse kan bidra til å kvalitetssikre produkt- og løsningsutvikling, og vi ønsker å være en konstruktiv samarbeidspartner for næringslivet, forteller næringsrådgiver Lene Kaasi Hysing i Skien kommune.
Testleiligheten Gamle Ekdahls nye hjem ble åpnet i 2012 og her er fokuset utvikling og bruk av velferdsteknologi. Kommunen åpner nå opp for at andre typer teknologi også kan prøves

- Dette er den beste nyheten jeg har fått på lenge, sier Bård Stranheim i Innovasjon Norge.

- Dette stimulerer forståelse og nytenkning og sikrer at produkter og løsninger tilpasses brukernes behov. Ikke minst bidrar dette til å bygge kultur for åpenhet, involvering og innovasjon.

Informasjon om ordningen og søknadskjemaer finner du her:

http://www.grenlandssamarbeidet.no/GKI/Anbudsprotokoller/

             
Telemark
         

Med fylkesordføreren og andre sentrale nøkkelpersoner i spissen, og mange ivrige ildsjeler som støtter dem, etterlyser vi "flere gode møteplasser". En av dem bør være på nett, eller hva?

 

I disse dager vokser Næringsforum Telemark raskt. En rekke sentrale aktører støtter initiativet, deriblant undertegnede. Ville det ikke være spennende om vi hadde et sted der det var mulig å møte hele næringslivet i regionen? Her er et eksempel på hva som skjer når flere er aktive i samme informasjonskanal.

     

Et eksempel på samarbeid

Et stort arrangement skulle gjennomføres. En av de første aktivitetene i planleggingen var å fastsette dato. Den ansvarlige gikk til felleskalenderen og oppdaget at ønsket dato krasjet med et annet arrangement. I stedet for å tenke konkurranse, i stedet for å føle frustrasjon og irritasjon, i stedet for å tenke snevert var tilnærmingen åpen, blid og skapende: "Kan vi samarbeide om ett stort arrangement?" lød det på telefonen. "Selvsagt kan vi det!" kom svaret.

Og hvorfor skulle man ikke det? Altfor mange strever med å få folk til sitt eget event, mens det vi selvsagt burde gjøre mer og oftere er å arrangere 1) færre events, gjøre dem 2) bedre ved å samarbeide og ikke minst 3) spare deltagerne for tid.

 

Bli med!

Er dette begynnelsen på en ny æra som Telemark vil lede an i for Norge? Bli med allerede mer enn tusen bedrifter og organisasjoner som er i gang med å samarbeide om et slik initiativ: Næringsforum Telemark på LinkedIn har en rekke undergrupper som kan være interessante for deg og din bedrift / organisasjon. Og er dere allerede med i et eksisterende nettverk som trenger en virtuell møteplass, gi beskjed til undertegnede, eller ta kontakt per telefon (tlf 91 73 15 15) så skal vi sette arbeidsgruppen i sving med å hjelpe dere gjøre dette mulig.

 

Påskehilsen fra

E. Vidar Top

Følg Vidar Top på twitter

Grenland ARENA 28. februar på Klosterøya

 

Grenland ARENA er IKT Grenlands regelmessige møteplass. Her er alle velkomne for nettverk, faglig og sosial oppdatering.

Få med deg:

 • Presentasjon av Helseinnovasjon Telemark v/Prosjektleder Dag Gulliksen
 • Presentasjon av Emerson Process Management sin prosjektmodell v/Unni Hoff Solberg

Les mer, og meld deg på her.

     
     

HAR DU REKRUTTERINGSPLANER - ELLER BEHOV FOR EN STUDENT I PRAKSIS?

HØGSKOLEN I TELEMARK - STUDIESTED BØ - ARRANGERER KARRIEREDAG 6. MARS 2013.

DU INVITERES TIL Å PRESENTERE DIN BEDRIFT PÅ VIDEO DIREKTE FRA EGET KONTOR.
Med Karrieredagen ønsker høgskolen å skape en spennende møteplass mellom studenter og potensielle arbeidsgivere.

Høgskolen har tidligere sendt ut invitasjon til deltakelse med utstillerplass og bedriftspresentasjoner.

I år ønsker høgskolen også å gi et tilbud til bedrifter som ikke har mulighet for å komme til Bø denne dagen.

Høgskolen inviterer derfor IKT Grenlands medlemsbedrifter til å holde korte on-line videopresentasjoner fra eget kontor.

Mer info her.

     

HAR DU REKRUTTERINGSPLANER - ELLER BEHOV FOR EN STUDENT I PRAKSIS?

HØGSKOLEN I TELEMARK - STUDIESTED BØ - ARRANGERER KARRIEREDAG 6. MARS 2013.

DU INVITERES TIL Å PRESENTERE DIN BEDRIFT PÅ VIDEO DIREKTE FRA EGET KONTOR.
Med Karrieredagen ønsker høgskolen å skape en spennende møteplass mellom studenter og potensielle arbeidsgivere.

 
HIT
 

Høgskolen har tidligere sendt ut invitasjon til deltakelse med utstillerplass og bedriftspresentasjoner.

I år ønsker høgskolen også å gi et tilbud til bedrifter som ikke har mulighet for å komme til Bø denne dagen.

Høgskolen inviterer derfor IKT Grenlands medlemsbedrifter til å holde korte on-line videopresentasjoner fra eget kontor.

Presentasjonene holdes on-line mellom kl. 13 og 15, i et eget videoauditorium nær utstillingslokalene.

Hver bedrift får ca. 5-10 min til å presentere seg for studentene.

Presentasjonen kan omfatte jobbmuligheter, mulighet for praksisplass, og/eller studentoppgaver i din bedrift.

Påmelding sendes på epost til jon.kvisli@hit.no  innen fredag 21. februar 2013.

Etter påmelding vil du få tilsendt praktiske detaljer om presentasjonen.

For å sikre at alt fungerer må du delta på en meget kort teknisk test fra eget kontor tirsdag 5.2 kl. 10.

Under presentasjonen vil du benytte høgskolens nettbaserte videokonferansesystem Nefis.

Dette er meget enkelt i bruk, og teknisk støttepersonell fra HiT vil bistå under presentasjonen.

Mer informasjon om Karrieredagen 2013 og de ulike studieretningene finner du HER.  

På Karrieredagen i Bø vil det delta studenter fra flere ulike studieretninger:

 • ·         IKT, økonomi & administrasjon, markedsføring, revisjon
 • ·         Natur/helse/miljøfag
 • ·         Idrett og friluftsliv
 • ·         Kultur, språk og humanetiske fag.

Avdelingen i Bø har 60 ulike studier og nærmere 2000 studenter.

 

Velkommen til å presentere deg for HiTs studenter!

 

Kontaktpersoner for Karrieredagen 2013 i Bø er:

Bergit Grivi, instituttkonsulent, bergit.grivi@hit.no tlf. 35 95 27 16

Marit Skogli, instituttkonsulent, marit.skogli@hit.no tlf. 35 95 26 15

     
Skjermbilde 2012-12-19 kl. 10.41.08
 

Telemarksbedriften EasyRoller, som har en prisvinnende rullestol  i ren plast, var på jakt etter kapital for å øke salget internasjonalt.  Gjennom det tidligere omtalte IKT Grenland & Helseinnovasjon Telemark prosjektet  med Oslo MedTech kvalifiserte EasyRoller seg som investeringskandidat under DnB Markets Nordic Investment Day i desember. De fikk strålende resultater.

Easyroller er første Telemarksbedrift som får praktisk nytte av  dette samarbeidsprosjektet og det kommer flere nye muligheter for å finne kapital og partnere for Telemarksbedrifter  som vil ut i verden. 

Se historien om hva  EasyRoller fikk til ved å benytte seg av tilbudet vi åpnet for dem her.

   

Kontaktpersoner:

Dag Gulliksen, Telemark Helseinnovasjon:

+47 95111851 eller daggulliksen@hotmail.com

Mental helse i nettskyen

mental-helse-logo_rgb_full
 

Mental Helse og IT Consult AS har inngått avtale om outsorcing av IT tjenester gjennom en overgang til nettskybaserte tjenester.

Mental Helse er en sosialpolitisk, landsdekkende interesseorganisasjon som arbeider for økt åpenhet, forebygging av psykiske helseplager og et bedre helsetilbud. Avtalen med IT Consult skal sikre at i overkant av 400 PC brukere får erfare fordelene med nettskybaserte tjenester, samt brukerstøtte av høy kvalitet og god tilgjengelighet. IT er i dag en del av de flestes arbeidshverdag, og det er viktig at IT verktøyene understøtter arbeidsplassens kjerneoppgaver, mål og strategier. Mental Helse står blant annet bak tilbudet Hjelpetelefonen, som er et døgnåpent tilbud til alle som trenger noen å snakke med, og riktige systemer som gir den fleksibiliteten de trenger er derfor svært viktig.

Fordelene med nettskybaserte tjenester er mange, brukerne får tilgang til sine data fra hvorsomhelst og nårsomhelst, så lenge man har tilgang til Internet. I tillegg får man mulighet for videokonferanse integrert i sin arbeidsflate, og samarbeid med for eksempel dokumentdeling over nettet. Løsningene er enkle å skalere opp og ned ved behov, og er således svært fleksible.

IT Consult har lang erfaring med denne type tjenester gjennom flere leveranser til store og små norske og internasjonale bedrifter. IT Consult vil i tillegg levere brukerstøttetjenester fra vår Support Desk lokalisert i Porsgrunn, og denne avtalen er en viktig milepæl i selskapets og regionens satsning på nettskybaserte tjenester.

Kontaktpersoner:
Mental Helse: Bjørn Lydersen, Generalsekretær, bjorn.lydersen@mentalhelse.no

IT Consult: Gro Aakre, Regionsdirektør region Sør, gro.aakre@itc.no

     

Ny storkontrakt i Sverige

Landstinget i Östergötland
 

Som mange fikk med seg, vant Gatsoft en kontrakt med Stockholms Läns Landsting (SLL) i sommer (se TA's artikkel im saken her). SLL er det nest største landstinget i Sverige og omfatter bl.a. Karolinska.  -Avtalen omfatter i første omgang 5000 leger og tannleger men potensialet for bruk av Gat i SLL er mange ganger dette dersom vi lykkes og kommer i posisjon for utrulling til andre yrkesgrupper som for eksempel sykepleiere, sier daglig leder Trygve Nilssen. -Dette prosjektet er nå i full gang og vi slipper i dag release 5.4 av Gat som bl.a. inneholder ny funksjonalitet som vi har forpliktet oss til gjennom SLL kontrakten.  Etter nyttår skal vi i gang med pilot installasjoner i SLL.

Ny kontrakt
-Så har vi altså vunnet nok en stor kontrakt med Landstinget i Östergötland (LiÖ) nå i høst. LiÖ er et middels stort landsting men her omfatter avtalen flere yrkesgrupper, til sammen 8000 årsverk. LiÖ prosjektet inneholder et betydelig element av innovasjon og vi skal bruke et år på utvikling av ny funksjonalitet i samarbeid med kunden før vi starter med pilot installasjoner. Vi har derfor satt sammen et prosjekt team som bl.a. består av fire utviklere som skal jobbe mot LiÖ. Vi har god tro på at det vi lager for LiÖ vil være relevant for andre sykehus både i Norge og Sverige, og kontrakten gir oss IPR rettigheter til det vi lager, forteller Trygve Nilssen.

     

Husk Grenland ARENA på torsdag 29. november

  I nært samarbeid med IT Consult og Microsoft klemmer vi ekstra til denne siste gangen i år. Sørg for å få det med deg. Klikk deg videre for mer informasjon og påmelding her; iktgrenland.no eller på Facebook.
     
 

Husk å "like" IKT Grenland på Facebook!

     
     

For første gang arrangeres en uke for gründere, innovasjon og entreprenørskap - Gründeruka.

Uka er spekket med arrangementer for idéskapere, bedrifter i vekst og studenter. Det blir kurs for deg som er helt i startgropa og for deg som har kommet litt lenger.

     
  Her kan du gå inn på siden med oversikt over alle arrangementene i årets Gründeruke 2012, 12. - 16. november. Her er det noe for et hvert behov, spre det glade budskap!
     

Arrangør av Gründeruka 2012 er Vekst i Grenland og Etablererkontoret Grenland. Prosjektgruppen består av representanter fra Vekst i Grenland, Etablererkontoret Grenland, Høgskolen i Telemark, Ungt Entreprenørskap, Innovasjon Norge Telemark og gründeren Ånund Olsen.

Eksempler er Smartstart kurs om etablering, kurs om økonomi og hvilken selskapsform du bør velge og mye mer, og de aller fleste er gratis.

Målet er å skape en sterkere kultur og oppmerksomhet for innovasjon og entreprenørskap i Telemark. 

Uka skal bli arrangert i samme tidsrom hvert år, og vårt mål er at arrangementet skal vokse seg stort. Ingen har gjort dette i Norge før og vi er en del av den internasjonale uken; Global Entrepreneurship Week. Globalt er det opp mot 130 land som gjennomfører uken.

uke46d_banner
     

Torsdag 29/11 Kl. 19:00 – 22:00
Kunnskapsverkstedet, Klosterøya, Skien
Fri entré, åpent for alle
Grenland ARENA samkjøres med PMI-pub 

To muligheter for påmelding:

 1.  Meld deg på via iktgrenland.no ("jeg kommer"-knappen er synlig om du er innlogget) - registrer deg om du ikke har gjort det før
 2. Meld deg på via Facebook

Smarte mennesker, gode kontakter og spennende foredrag. Det blir konkurranser med flotte premier, og selvfølgelig noe å bite i. Selvfølgelig kommer jeg! Kommer du?

 

Tema: Teknologi som endrer adferd

     
     

19:00-19:15 - Velkommen 

     

19:15-19:45 - Hovedforedrag

Børge Hansen
 

Fremtiden er nå!
Børge Hansen, Teknologidirektør Microsoft

Sammen med Microsoft ser vi på hvordan IT blir en integrert del av hverdagen vår. Fremtiden er nå og den starter med Windows 8

     
Sky-sky
     

19:45-20:00 - Benstrekk - Kaffe, brus, frukt og stands med konkurranser

     

20:00-20:30 - Parallelle foredrag del 1.

Ole Roterud
 

Nye Office – bedre, raskere, mer produktiv
Ole Roterud, Direktør Microsoft Office 

Nye Office har lagt stor vekt på tilgjengelighet, enten det gjelder enheten du bruker, eller dataene du ønsker tilgang til. Nye tjenester innen sosiale nettverk gjør oss langt mer effektive enn før og muligheten for å installere og ta i bruk nye Office på noen sekunder gjør at mange bedrifter ser fram til å få den på plass snarest. Hva er grunnen til at din organisasjon bør ta i bruk nye Office?

     
Morten Olsen
 

ERP systemet i nettskyen
Morten Olsen, Daglig leder BCI Solutions AS  

BCI er det ledende Xledger implementerings- og rådgivningsmiljøet i Norge. Xledger er et fremtidsretta system som gir kontroll, er brukervennlig og fleksibelt i forhold til hvem gjør hva. Og passer spesielt godt for tjenesteleverandører som trenger kontroll på prosjektøkonomien. 

     
Bjørn Johannessen
 

Store nyheter i Mobil-bransjen
Bjørn Johannessen/Network Norway 

Bjørn solgte sin første mobiltelefon I 1983, og har siden jobbet I bransjen.

     

20:30-20:45 - Benstrekk - Kaffe, brus, frukt og stands med konkurranser

     

20:45-21:15 - Parallelle foredrag del 2.

Anders Føyen
 

Fremtidens produktivitet: Hva er det egentlig vi driver med? - og hvordan i all verden får vi noe gjort?
Anders Føyen, Rådgiver Microsoft Norge

Foredraget gir en lettbent oversikt og innsikt i hvor vi kommer fra, hvor vi er og hvor vi er på vei med bruk av teknologi i arbeid, lek og fritid.

     
Ole Tom Seierstad
 

Nyheter i Windows 8 omkring sikkerhet
Ole Tom Seierstad, Chief Security Advisor Microsoft

Hvordan ser Microsoft på trusselbildet, hva skal en beskytte seg mot?

     
Berit Rognsjord
 

Økonomi i skyen
Berit Rongsjord, Daglig leder Kundeøkonomi

Kundeøkonomi har vokst fra liten i Hydro til stor utenfor og er nå Telemarks største innenfor økonomi og rådgivning. 

     
     
     
     
 

Gå ikke glipp av Grenland ARENA 25. oktober:

 • Mål som fører til enda bedre resultat, Niklas Permats, McCarthy Norge
 • Prosjektutfordringer i styring og samspill mellom eier og leverandør, Steinar Solberg, HR Prosjekt AS
 • Workshop: Hvordan kan et tettere samarbeid på tvers av etablerte nettverksmiljøer representere nye muligheter for IT-leverandører?
 
     
Klikk deg inn og meld deg på nå!
     
     

Læring i praksis og studentprosjekt på arbeidsplass

Skjermbilde 2012-10-16 kl. 16.07.12
  I et 2-timers åpent seminar onsdag 31.10. kl. 14-16 ved HiTs avdeling i Bø presenteres muligheten gjennom vitnemål fra forskere, studenter og bedriften Bouvet Grenland. Les mer her.
     

Kapital eller partnere til helseteknologisatsing?

Skjermbilde 2012-10-15 kl. 14.55.54
  Som en del av et norsk - svensk samarbeidsprosjekt arrangeres for tredje gang Nordic Healthcare Investment Conference 2012 i Oslo den 6 desember. 20 nordiske selskaper vil få anledning til å presentere sitt kapital eller partnerbehov. Les mer.
     

Telemark inn i nordisk helseteknologisamarbeid

Skjermbilde 2012-10-15 kl. 14.29.25
  IKT Grenland og prosjektet "Helseinnovasjon Telemark" i regi av Skien Kommune, Klosterøyafondet, Vekst i Grenland og Innovasjon Norge deltar sammen i et særdeles spennende 1-åring nordisk samarbeidsprosjekt. Les mer.
     

100 medlemmer 17. mai 2010 24servenoffice 24sevenoffice 24SO abelgøy ÅBS-poeng Adventskonstert afi alarmsystem aleksander farstad allegro altoros ama-tech ambassadørpris amesto AMESTODAGEN 2009 andante amoroso Andreas Hagen Android åpen åpen kildekode åpenhet aplia Apple arbeidsplasser arena arena-programmet Arenamøte Arenaprogrammet årets kvinnelige gründer Argentum Arise arkidata arnea asbjørn hovstø atle barclay atle skei australia Bank bård stranheim baze baze technology baze tecnology BazeField bazeport bemanningsbyrået bergfald Best på web BI bidevind consulting Bioforum Telemark BioNor bionor immuno birger tufte johansen bjarne berg wig bjella blid blog Blogg boigrenland bordtennis bosted Bouvet Bouvetlekene Brainsbusiness brann brevik brobygger; IKT brokerage events bronze label brukerråd brukerrådet BTV Bypakke cadpartner cardiac cba cba consultants cbt CEE Center for Sustainable Industry charlott eidbo-ahnssen chateau neuf christoffer schwanstrøm cintra Cluster development Cluster Management clustermembers cms conference CONNECT Connect Østlandet cronus CSI dag andersen dag sigurd larsen dagens næringsliv dagligdata Datalagringsdirektivet deling den norske modellen Dialog didrik difi Digiflex digitale fortellinger dilemma dino esposito Dun & Bradstreet e-læring edb EDB ErgoGroup EDB Industry ekdahl elan it elektronisk forretningsdrift eli aakre engelsk enterprise 2.0 entreprenører Entreprenørskap EO Funktion eo-funktion eo-funkton Eramet Erasmus Erfaringsseminar erik gudbrandsen erik helstad Erna Solberg Ernst & Young ERP esenteret Etablererkontoret Etablering etikk etisk forum telemark europas beste europas beste klynge evaluering Evy-Anni Evensen Excellence Expo expo 2009 expo 2010 ez eZ Conference ez publish ez Systems facebook Facebook. LinkedIn fagbrev fagbrevutdeling Felleskalender finanskrise finn.no First Lego League flemming sveen fll Fokus Bank foresight Fornyingsminister forretningsforståelse forretningsmodellering Forretningsplan forretningsutvikling Forskerkafe Forskning Fortuna Rådgivning fredagsmoro fredagsprofil Fremtiden fri programvare fridge friprog Friprogmaster Gaiaware GalaxeLAN gartner group gaseller gass gat Gat-Ship gatship Gatsoft gaver generalforsamling generalhistorien gjemsø skole global future Google Google Analytics Green Business Green Business Norway Grenland Grenland 2.0 Grenland ARENA grenland expo Grenland Web Grenlandsfilm grenlandsfilmen grenlandskommunene grenlandssamling grenlandweb GREP GREP Kompetanseutvikling Grenland grill Grilling grunder Gründercamp gründere grunderuka grunderuke Gullhjelmen gunn marit christenson halogen Handelshøyskolen BI Heistad helse Helse IKT helseinformatikk helseinnovasjon helseomsorg helseteknologi Helterennet henrik finsrud herøya Herøya Industripark heyra HiG HiST HIT HIT fagdag Hollenderiet horisontaler hpv htc hubei hundreårsmålene Hurtigruten Høgskolen Høgskolen i Telemark Ibsenhuset icg iit IKT ikt drammen IKT Grenland ikt grenland strategi ikt grenlandskortet ikt i sb IKT i UB IKT Norge ikt næring IKT studier IKT-studier iktgrenland.no iktgrenlandskortet ildsjel imatis Individuals Industrikompetanse informasjonssystemer informatikk inger lysa Inkasso inn2be innbrudd Innovasjon innovasjon norge innovasjonspris Innovation Performance internship intervju Intrum Justitia iphone IS Partner ispartner it arena drammen IT Consult IT4You itc ITIL itrust ITS ITS-arena itum itum ez Itum Grenland JamZone jan arvid gravklev jenteandel jessen og bjelkemy-østvang jesusbasert ledelse Jim Ryen joakim Jobbsøkere Jul jørn eriksen Kina kjerneverdier klokkerholmen Klosterøya klynge klyngeevaluering klyngefacilitering klyngekvalitet klyngemodenhet klynger som vekstinstrument klyngeutvikling kommunikasjon Kompetanse Kompetanseindustri kompetenznetze deutchland kongsberg Kongsberg Maritime KPMG kredittvurdering krisa kristine langerød kulturingeniør Kulturnatta kunnskapsseminar kunnskapsverkstedet kunstkom kurs kveldsmøte kvinner lan lasse johansen Lean lean forum grenland Lean Learning Institute Lean Learning Telemark learning community learntec ledelse LG likviditet lill-ann bråthen linkedIn lyk-z Mac-brukergruppe Magnar Kleiven magnet maja furuholmen Maritime marked markedsføring mastergrad IKT media mediaeffekt medielandsby medlemsmøte medlemsoversikt medtest mektige kvinner mental helse merkevarebygging mflow MGP microsoft miljøfyrtårn miljøteknologi miljøvennlig Millenials Mobil-teknologi muligheter musikk mæla ungdomsskole N.E.G. NAV NCE netcom nettsamfunn nettverk networknorway nevu NHO NHO Telemark niklas permats nilssen oversetting Norges Forskningsråd norner Norsk Styrenettverk novelda nrk Nyhetsbrev Næringsforum Telemark næringsklynge næringsklynger næringsliv næringslivssamarbeid næringsrettet nørretranders offentlige anskaffelser Officer officer telemark Ole Johnny Hansen omsorg Omvisning Open Days open nordic open source opensourcemaster openspource origo ID Oslofjordfondet oss&rm packt Panel per berg Petter Ellefsen piloter PIT plan1 Playgate PMI Pub politikk Porsgrunn porsgrunn kommune Porsgrunn Porselæn Positiv Powel Gemini pp praksis praksisplass praksisplasser prediktor presentasjon Presentasjon og kommunikasjon primadonnaer process IT innovation produkt/teknologi produkttesting profbox prosjekt prosjektledelse Prosjektlederforum prosjektlederkurs prosjektlederutdanning Prosjektstyring protectoria racom Rammebetingelser rating red herring redturbine regionsutvikling ressurser RIM risiko rom3 rosing SaaS Salgs- og markedsforum salgskurs Samarbeid Sauherad semiar Seminar sigurd juvik Silicon Valley sitecom skapende Skattebetalerforeningen SkatteFUNN Skien Skien Fritidspark Skien kommune skien vgs Skien videregående skien videregående skole skole skoleforum Skoletavla smart småtinget Soliditet sommer sommerjobb sommervikarer Sony sosiale medier sosialt entreprenørskap Springbrett springer kulturstudio spørreundersøkelse Spørsmål ssg ST Ericsson Statoil statsråd Heidi Grande Røys steinar solberg Stian Rustad STiG stig gåre andersen Stockholm storebrand storform strategi strategisamling studenbedrift studentbedrift studenter studentprosjekt Styre summer camp superbrukere sustainable lifestyle sustanable industry svein torgeir dale svennebrev Sverige sykkel sysselsettingsvekst søkning TA Talent Factory Talentutvikling talentutviklingsprogrammet tbpw tdc team consulting teamconsulting teknolab teknolaben teknologi teknologimiljø Grimstad teknologisk plattform Tel-Tek telemark Telemark best på web telemark fylkeskommune telemark sør Telemarkforsking Telemarkhelten Telemarkreiser telemarksforskning Telemarkskanalen temperatur teo härén Terje Klausen terje lien aasland terje og mia skriver terje skriver terje vigen terrengsykkel ticket4you tipping point methodology TK Olsen Tokke tommy nordby tor-arne Tor-Arne Bellika Torbjørn Røe Isaksen torkild follaug TQM Center TQM Center Norway TQM Partner trening trond ingebretsen trygve nilssen TV-aksjonen twitter tyveri UB UiA UiO uke 44 uke 46 ukesmail ungt entreprenørskap USA utdeling utviklerforum Varden varslingssystem vegvesenet vekst i grenland velferdsteknologi venner venstre vertikaler vestsiden skole Viaduct Vianova viaoss Vidar Top videreutvikle vind vinnerkonferansen vrådal VTS web Web 2.0 web teknologi Wiborg windpower xlnt it xstore z-nett zones øresund øresund it øystein beyer Øystein Bredal Thorsen

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

IKT Grenland i rask vekst

IKT Grenland er en næringsklynge i Innovasjon Norges Arena-program. Næringsklyngen er en videreutvikling av Vekst i Grenland-prosjektet og bedriftsnettverket IKT Grenland. Vi har i dag over 100 medlemsbedrifter og har siden 2001 skapt en årlig vekst i sysselsettingen på opp mot 40 prosent og bidratt sterkt til rask økende eksport. Kanskje din bedrift bør være med?

 
Abonnere på nyhetsbrev
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.