IKT Grenland

IKT Grenland / Blogg / IKT Grenland uke 33IKT Grenland uke 33

Grenland ARENA

Endelig er det klart for et nytt ARENA-møte. Vi møtes torsdag 25. august, i Kunnskapsverkstedet på Klosterøya. Hovedtema denne kvelden er prosjekter kjørt i IKT Grenlands regi, og hvordan medlemmer kan nyttegjøre seg av de ulike aktivitetene. Mer informasjon og påmelding her.

Næringslivets Torg

Innovasjon Norge, NHO Telemark, Etablererkontoret, IKT Grenland, Green Business Norway, Samarbeidende Teknologibedrifter i Grenland (STiG), IndustriClusteret Grenland (ICG), Kunstkom, Lean Learning Telemark, Bioforum Telemark, Connect Østlandet. Listen begynner å bli lang, over næringslivets hjelpere som enten er, eller er på vei til Klosterøya. Varden besøkte oss på onsdag, les artikkelen her.

eZ kjøp

eZ systems har kjøpt YOOCHOOSE GmbH - et strategisk oppkjøp som blant annet skal forbedre brukeropplevelsen av eZ publish. Dette markerer eZ’s kraftige internasjonale satsing, og bringer supplerende kompetanse inn i selskapet, sier Aleksander Farstad. Les mer om saken hos eZ. Vi gratulerer!

Gründercamp Klosterøya

13. og 14. september samler IKT Grenland og Ungt Entreprenørskap100 elever fra Skien videregående skole til å jobbe med brennaktuelle tema om nye Skien videregående skole. Som vanlig i en Gründercamp vil elevene få oppgavesett og tilrettelagte arbeidsforhold for å jobbe med utfordringene. Til selve gjennomføringen trenger vi frivillige som veiledere og dommere. Nå har du sjansen til å gjøre en innsats for unge elever samtidig som du får aktuell oppdatering om det spennende spørsmålet om plassering av ny videregående skole i Skien. All innsats mottas med takk. Meld din interesse til Terje Klausen, mail tk@iktgrenland. Mobil: 905 38 524!

Gratis SkatteFUNN-seminar

Hvilke fordeler kan du og din bedrift dra ut av SkatteFUNN-ordningen? Jeg påstår, mer enn de fleste er klar over. Delta på gratis web-seminar om SkatteFUNN.

Ha en riktig god helg, alle sammen!

Kommentarer

Logg inn eller opprett en brukerkonto for å legge inn en kommentar.

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

IKT Grenland i rask vekst

IKT Grenland er en næringsklynge i Innovasjon Norges Arena-program. Næringsklyngen er en videreutvikling av Vekst i Grenland-prosjektet og bedriftsnettverket IKT Grenland. Vi har i dag over 100 medlemsbedrifter og har siden 2001 skapt en årlig vekst i sysselsettingen på opp mot 40 prosent og bidratt sterkt til rask økende eksport. Kanskje din bedrift bør være med?

 
Abonnere på nyhetsbrev
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.