IKT Grenland

IKT Grenland / Blogg / IKT Grenland uke 49IKT Grenland uke 49

Heisann IKT-venner
Mulighetene for å få landet ting i 2008 begynner å nærme seg slutten, -imens får jeg med meg stadig nye doser med julestemning. I kveld har to av dere som leser mine ukesmailer (Inge i ViaNova og Morten i IS-Partner) med venner imponert veldig –Con Vocale, hurra!
En av lederne blant medlemsbedriftene som smiler om dagen er Stian i 24SevenOffice: Økning i salgstakten i det norske markedet er såpass at dette som markedssegment går i pluss isolert sett allerede fra Q3. Men gjengen satser som kjent ikke bare i Norge.
Vi er også glad for å høre at 70-80% av Imatis-gjengen som leter etter et nytt sted å bruke ressursene sine har funnet en løsning.

Også gratulerer vi Grenlands-kommunene med pallplassering på norge.no sin kåring av beste offentlige nettsteder. Dere som har lest disse mailene en stund vet at IKT-samarbeidet i Grenland hadde sin første felles løsning på plass i våres, -med en felles web-løsning. Prosjektet hadde en klart uttalt målsetting om å nå 6 av 6 stjerner på neste kåring, etter å ha ligget nede på 3. Ambisiøst, og nå er både Bamble, Skien og Porsgrunn blant landets 16 kommuner med 6 stjerner, med Porsgrunn totalt sett på en delt 3. plass! Gratulerer!

Tirsdag skrev TA om samarbeidet rundt IKT Grenlandskortet, som nå har spredd seg helt ned i barnehagene på Heistad/Brattås!

Aller mest stolt er vi av våre Klosterøya-venner i Bionor Immuno som kort og godt er landets mest innovative bedrift i 2008, kåret av Forskningsrådet. Les mer i Varden og TA. Legg også merke til at prisen er delt ut to ganger, i fjor var det Grenlands egen REC som vant. Sier det noe om innovasjons-kraft i regionen? Vi krysser fingre for Bionor, -som nå gjennomfører verdens største kliniske uttesting av HIV-vaksinen. Det blir det data-utfordringer av også...

Onsdag møtes vel mange av oss på Dino Esposito-arrangementet. Husket å melde deg på? Husket å sende info videre til dine?

Lykke til med 2008-innspurt!

Hilsen Bård

Kommentarer

Logg inn eller opprett en brukerkonto for å legge inn en kommentar.

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

IKT Grenland i rask vekst

IKT Grenland er en næringsklynge i Innovasjon Norges Arena-program. Næringsklyngen er en videreutvikling av Vekst i Grenland-prosjektet og bedriftsnettverket IKT Grenland. Vi har i dag over 100 medlemsbedrifter og har siden 2001 skapt en årlig vekst i sysselsettingen på opp mot 40 prosent og bidratt sterkt til rask økende eksport. Kanskje din bedrift bør være med?

 
Abonnere på nyhetsbrev
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.