IKT Grenland

IKT Grenland / Blogg / IKT Grenland uke 50, 2010IKT Grenland uke 50, 2010

 

Litt blandede drops denne gangen. Ønsker velkommen til en ny medlemsbedrift. Spennende greie om Klosterøyas fremtid. I dagens oppdatering også hva jeg anser som en skikkelig liten perle. Og så tar jeg meg omsider tid til å komme med noen formelle oppfatninger om datalagringsdirektivet, som lenge har vært debattert, men som nå ser ut til å nærme seg et politisk vedtak, dessverre.

 

Vi ønsker Fortuna Rådgivning velkommen som nytt medlem. De har erfaring fra forretningsutvikling, strategisk rådgivning og krevende omstillingsprosesser og feirer nå 10 års jubileum.

Siden sist har jeg fått mange positive tilbakemeldinger på siste nyhetsbrev. Det er tydelig at medlemsbedriftene har sterk vilje til å jobbe sammen om samlokalisering. Vi er åpne for innspill på hvilke lokasjoner vi bør løfte frem i tiden som kommer. Jeg vil også snart friste med ulike prospects for hver mulig lokasjon, slik at det blir lettere å sammenligne de ulike alternativene og hvem av medlemsbedriftene det kan være aktuelt å være nabo med.

I disse dager later det til å være konkrete forhandlinger om kjøp av Klosterøya. Blir spennende å se hva dette bringer i tiden som kommer. Tenk at det er mulig å kjøpe en så sentral bydel i dagens Norge. Helt vanvittig! For en mulighet for noen som vil noe stort.

Dette året spesielt, har det vært intens debatt knyttet til datalagringsdirektivet. Hva er dette egentlig? Hvordan berører det deg og meg? Frem til nå har jeg valgt å ikke kommentere saken, men nå som det kan se ut til at regjeringen omsider er i ferd med å vedta 12 måneders lagring av alle dine data er det kanskje på tide at du vet litt om dette. Wikipedia (anbefales) er som vanlig en god kilde til informasjon. Selv synes jeg min gode venn og tidligere kollega Martin Bekkelund har formulert noen av argumentene mot direktivet meget godt. Og for ordens skyld. Også jeg er i mot det potensielt store feilgrepet et slikt vedtak vil være, i alle fall slik det nå foreligger.

Og som belønning for at du også denne gangen leste hele nyhetsoppdateringer har jeg en liten perle til deg, som helt sikkert vil bidra til økt julestemning. Som min egen bror sa på Facebook, i går kveld: "Jeg aldri har hørt noen noensinne så fantastisk synge Pie Jesu rent og uanstrengt som Sissel Kyrkjebø gjør her...

 

Førjulshilsen fra

E. Vidar Top

Styreleder IKT Grenland

 

Følg IKT Grenland online:

LinkedIn l Facebook l YouTube l Twitter

Kommentarer

Logg inn eller opprett en brukerkonto for å legge inn en kommentar.

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

IKT Grenland i rask vekst

IKT Grenland er en næringsklynge i Innovasjon Norges Arena-program. Næringsklyngen er en videreutvikling av Vekst i Grenland-prosjektet og bedriftsnettverket IKT Grenland. Vi har i dag over 100 medlemsbedrifter og har siden 2001 skapt en årlig vekst i sysselsettingen på opp mot 40 prosent og bidratt sterkt til rask økende eksport. Kanskje din bedrift bør være med?

 
Abonnere på nyhetsbrev
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.