IKT Grenland

IKT Grenland / Kalender / 26. januar 2012 19:00:00 - Grenland ARENAGrenland ARENA

Merk kalenderen allerede nå - siste torsdag hver måned kl 19.00 møtes vi på Klosterøya.

Ta med deg en venn og kom!

 Smarte mennesker, gode kontakter, spennende foredrag, mat og mingling. Selvfølgelig kommer jeg! Kommer du? (Logg deg på og trykk på "Jeg kommer" knappen til høyre på denne siden.)
 

 

Hovedinnlegg: Fremtiden med skytjenester i utdanningen v/Ivar Berg

Ivar Berg
  Skytjenester er på full fart inn i utdanningssektoren. Foredraget tar for seg hvilket potensiale som ligger i dette, og den konkrete pedagogiske verdien skytjenester kan tilføre studenter, elever og ansatte. Erfaringer fra høgskolen i Nord-Trøndelag.Ivar Berg er løsningsspesialist på skytjenester for skole og utdanning. Han har lang erfaring fra utdanningssektoren og fokuserer også på å utnytte det administrative og pedagogiske potensialet skytjenester gir.
     

Parallell 1:

   
Utviklerforum: Ruby v/Ole Morten Amundsen
Ole Morten Amundsen
  Skap fantastiske, skalerbare webapplikasjoner med Ruby og Rails på rekordtid. Ruby er et dynamisk språk (som perl og python), med mye større frihet enn de statiske språkene (som java og C#). Med rett bruk spiller man hverandre gode og oppnår 10x produktivitet. Ole Morten Amundsen: "Jeg har skrevet et blogginnlegg Ruby er entreprenørspråket om du ønsker å vite mer. Ønsker du å lære tilbyr jeg også Ruby og Rails 0-100 på rubykurs.no (kurs 30.jan-1.feb). Jeg er fulltidsgründer med egne prosjekter, hovesakelig gjennom rubynor.com og søker faglig (sosialt-) nettverk i Grenland"
     

Parallell 2

   
Learntech: Skytjenester i utdanningen
Ivar Berg
  Ivar Berg går dypere i utvalgte tama.
     
     
     

Sted

Kunnskapsverkstedet, Klosterøya

Tidspunkt

26 jan 19:00 - 21:30


IKT Grenland i rask vekst

IKT Grenland er en næringsklynge i Innovasjon Norges Arena-program. Næringsklyngen er en videreutvikling av Vekst i Grenland-prosjektet og bedriftsnettverket IKT Grenland. Vi har i dag over 100 medlemsbedrifter og har siden 2001 skapt en årlig vekst i sysselsettingen på opp mot 40 prosent og bidratt sterkt til rask økende eksport. Kanskje din bedrift bør være med?

 
Abonnere på nyhetsbrev
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.