IKT Grenland

IKT Grenland / Medlemskap / NyheterNyheter

Meld deg på, nå! Kveldsmøtet i dag - torsdag 27. mai kl 19.00 - 21.00 på Klosterøya blir utrolig spennende - igjen! Denne gangen får vi besøk av Odd Gisholt, som skal snakke om moderne markedsføring med vekt på e-Handel og Sosiale medier. I forumene følger vi opp med relaterte tema både for utviklere og dem som er mindre opptatt av "teknikk".

Lær hvordan smarte organisasjoner (både små og store) skaper forretningsmessige gevinster.

Nå har du muligheten til å være kreativ og samtidig vinne en iPad som belønning for "strevet"...

Når du kommer på kveldsmøtet i morgen kl 19.00 vil du få muligheten til å se og oppleve Microsoft Surface. Og har du ikke sett eller hørt om det før kan vi nesten love at du vil få bakoversveis av teknologien. Microsoft Surface er simpelthen utrolig kult. Les mer på iktgrenland.no, så får du en kjapp liten innføring i Microsoft Surface her og nå.

Så er vi igjen klare for et spennende kveldsmøte. I november hadde vi Google-sjefen på besøk og hele opplevelsen må vel kunne kalles en suksess. Vi sprengte alle rekorder med nesten 200 deltagere og 40 personer måtte stå fordi det ikke var sitteplasser nok. Kom litt tidlig denne gangen, for torsdag kveld kl 19.00 hilser vi altså velkommen til selveste Microsoft-sjefen.

I forbindelse med ARENA-møtet i morgen kveld, torsdag 28. jan kl 19.00 - 21.00 på Klosterøya, lanserer vi nå et spennende prosjekt der medlemsbedriftene får tilbud om produksjon av en 30 sekunders reklamefilm.

it|arena (i Drammen) og IKT Grenland har etablert et samarbeid der vi sammen utvikler både nettløsning og beste praksis for nettverksbygging innen IKT-bransjen.

 
 

Vi har utviklet et kursopplegg for at medlemmene kan bruke våren til å lære mer om hvordan websider kan kommunisere bedre og bidra til mer inntekter. Gjennom å bli flinkere til å linke til hverandre, samarbeide om bl.a. nyheter og bruke nye sosiale medier kan vi oppnå mye mer sammen enn alene!

Hva vil du at Microsoft-sjefen skal snakke om under besøket på Klosterøya?

Hei igjen alle sammen :) Håper dere alle har interessant arbeidsoppgaver å drive med, og at dere har funnet tid til julebord og litt sosialt samvær i innspurten av 2009.


IKT Grenland i rask vekst

IKT Grenland er en næringsklynge i Innovasjon Norges Arena-program. Næringsklyngen er en videreutvikling av Vekst i Grenland-prosjektet og bedriftsnettverket IKT Grenland. Vi har i dag over 100 medlemsbedrifter og har siden 2001 skapt en årlig vekst i sysselsettingen på opp mot 40 prosent og bidratt sterkt til rask økende eksport. Kanskje din bedrift bør være med?

 
Abonnere på nyhetsbrev
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.