IKT Grenland

IKT Grenland / Medlemskap / NyheterNyheter

I morgen er det duket for ny samling hos IKT Grenland på klosterøya, og programmet er kjempe spennende!
Kom og hør Jan Grønbech fra Google prate om "The google story" og Christopher Berg Schwanstrøm vil presentere utvikling mot Google Wave API.

Torsdag 26. nov, i morgen kveld kommer også Adm Dir i SuperOffice, Hans Christian Grønsleth. Han besøker salgs- og markedsforumet og vil komme med spennende betraktninger knyttet til CRM som prosess og forretningskritisk verktøy.

Torsdag 26. nov kl 19.00 kommer Google-sjefen og mange andre fremstående ledere til Klosterøya. Du kommer vel du, også?!

Vi er i ferd med å mobilisere til det største utviklerforumet i IKT Grenlands historie!

Nå lørdag, 7. nov kl 10.00, braker det løs i Skien Fritidspark. Mange hundre skoleelever fra Grenland skal konkurrere i First LEGO League. Ta med familien og venner. LEGO robott-konkurransene blir vist for publikum på 4 storskjermer i den største hallen. Gratis entré!

Nå torsdag kveld er det igjen mange gode grunner til å komme på ARENA kveldsmøtet vårt; spennende innhold, positive mennesker, forretningsmuligheter, mange potensielle kunder og ikke minst god mat. Forrige gang slo vi alle rekorder og var 124 tilstede, og det på tross av at Odd Grenland spilte viktig cup-kamp samme tid. Tenk det!

SJEKK programmet! Dette blir et uforglemmelig kveldsmøte, og hvis du glemmer det kommer du kanskje for sent, bokstavelig talt?

   
   

Om få uker inntar ungdomsbedrifter fra prosjektet IKT i UB Klosterøya igjen. Det er ett år siden vi hadde kjempesuksess med tilbudet om "Speed-date" med IKT Grenlands medlemsbedrifter. Nå frir vi til dere igjen. IKT i UB og speeddate skjer 19. 21. og 22. oktober. Det dreier seg om en liten time på ettermiddagen en eller flere av dagene. Kan du stille opp på speed-date med nysgjerrige, ivrige og flinke ungdommer en av disse dagene, ta snarest kontakt med Terje på mailen eller mobil 905 38 524. IKT i UB er et samarbeid mellom Ungt Entreprenørskap Telemark, IKT Grenland og Telemark Fylkeskommune.

IKT Grenland, Skien kommune og Tekna har sparket i gang historiens første Grenlands-turnering i First Lego League. Det historiske avsparket gikk tirsdag 15. september.

HUBEI provinsen i Kina er like stort som Tyskland, dvs nærmere 80 millioner innbyggere. For medlemmer i IKT Grenland som vil vurdere FoU samarbeid, sourcing av kompetanse, partnersøk eller eksport er det offisielle samarbeidet mellom Telemark og HUBEI gjennom nå 6 år den beste rammen for raskere å komme igang.


IKT Grenland i rask vekst

IKT Grenland er en næringsklynge i Innovasjon Norges Arena-program. Næringsklyngen er en videreutvikling av Vekst i Grenland-prosjektet og bedriftsnettverket IKT Grenland. Vi har i dag over 100 medlemsbedrifter og har siden 2001 skapt en årlig vekst i sysselsettingen på opp mot 40 prosent og bidratt sterkt til rask økende eksport. Kanskje din bedrift bør være med?

 
Abonnere på nyhetsbrev
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.