IKT Grenland

IKT Grenland / Kalender / 29. april 2010 19:00:00 - ARENA KveldsmøteARENA Kveldsmøte

Vi får besøk fra Jørgen Dalen i Halogen. Han er kompetent til fingerspissene og har en MA i Psykologi. Han ekspertiseområde er digitale medier og blir både foredragsholder og forumleder om hvordan Enterprise 2.0 griper inn i hverdagen og gir muligheter til å arbeide langt smartere sammen enn vi gjør i dag. På agendaen står:

Jorgen_Dalen_Halogen
  • hva er de største forretningsmessige gevinstene ved Enterprise 2.0?
  • hvilke utfordringer er det de nye verktøyene løser, og hvilke nye utfordringer kan de skape?
  • hva kjennetegner organisasjoner som har lykkes med Enterprise 2.0?

Denne kvelden snakker vi mest om organisatoriske utfordringer og forretningsmessige gevinster. Det blir vist eksempler fra prosjekter som har lykkes med Enterprise 2.0.

Det påstås at: "ESSPs [ Emergent Social Software Platforms ] will have about as big an impact on the informal processes of the organization as large-scale commercial enterprise systems (ERP, CRM, Supply Chain, etc.) have had on the formal processes." And that's huge deal for organizations." » Read the Full Story.

 

Dette vil ha innvirkning på oss. Det vil gripe om seg i hele organisasjonen, hvordan teknologien og IM settes sammen, hvordan brukere og team jobber sammen og hvordan vi ledes. 2.0 har allerede blitt en makt og beveglse å regne med i forbrukermarkedet, og den produkt- og tjenesteytende bedrift som utnytter dette som en mulighet og ikke som en trussel vil vinne. Government 2.0 er også et ord som summer nå, og kanskje vil de kommuner som klarer å utnytte dette erfare et økt engasjement blant befolkningen og en oppblomstring av demokratiet.
Her finnes det mye spennende å diskutere. Under er noen video-linker, etc. som vil gi noe mer innsikt:

 
 
 

Mer info om dagens tema og hva som skal diskuteres.

 

PROGRAM

Kl 18.30 Sosial mingling

Kl 19.00 Informasjon og status

Kl 19.10 Foredrag Halogen

Kl 20.00 Forummøter:

Kl 21.00 Mat, minikonsert og moro

Sted

Klosterøya, Skien

Tidspunkt

29 april 19:00 - 21:00


IKT Grenland i rask vekst

IKT Grenland er en næringsklynge i Innovasjon Norges Arena-program. Næringsklyngen er en videreutvikling av Vekst i Grenland-prosjektet og bedriftsnettverket IKT Grenland. Vi har i dag over 100 medlemsbedrifter og har siden 2001 skapt en årlig vekst i sysselsettingen på opp mot 40 prosent og bidratt sterkt til rask økende eksport. Kanskje din bedrift bør være med?

 
Abonnere på nyhetsbrev
 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.